ΥΛΙΚΑ
- 6 ποτήρια χυμό πορτοκαλιού
- Ξύσμα από δύο πορτοκάλια
- 400 γρ. ζάχαρη
- 250 γρ. σιμιγδάλι
- Πορτοκάλι γλυκό του κουταλιού {προαιρετικά}
- Κουβερτούρα για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
*Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε
το μίγμα μέχρι να πήξει.
*Σε μία μακρόστενη φόρμα βάζουμε λαδόκολλα,και ρίχνουμε το υλικό μας
μέσα σε αυτή.
*Αφήνουμε το χαλβά να πήξη καλά {περίπου τρείς ώρες} και τον
αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
*Καλά είναι να τον κάνουμε από το βράδυ ώστε να σφίξει την άλλη μέρα
και να κόβεται ωραία.
*Γαρνίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα.
Ένα πολύ εύκολο γλυκό και πολύ γευστικό χωρίς λάδι και βούτυρο.
Πραγματικά πορτοκαλένιο!!!!!!
Καλή επιτυχία
https://despinomagiremata.blogspot.gr/2017/10/400.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου