Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Καγιανάς ή στραπατσάδα....ένα πρόχειρο και νόστιμο φαγητό!


recipe image

   
Υλικά :

- 4 ντομάτες κόκκινες και σφιχτές.
- 3-4 αυγά.
- 100 γρ. Τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι.
- Αλάτι. Πιπέρι.
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 5 κουταλιές λάδι η 2 βούτυρο.

   
Οδηγίες :

Πλένουμε , ξεφλουδίζουμε, και κόβουμε σε κομματάκια τις ντομάτες.
Τις βάζουμε με το ζουμί τους στο τηγάνι,προσθέτουμε λίγο αλάτι,πιπέρι,το λάδι η το βούτυρο και την ζάχαρη.
Σιγοβράζουμε τη ντομάτα μέχρι να δέσει και να μείνει μόνο με το βούτυρο.
Ρίχνουμε τ'αυγά ελαφρά χτυπημένα και την φέτα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου