Υλικά :
- 1 μπουκάλι ρετσίνα ,
- 1 κούπα μεγάλη ζάχαρη,
- 10 φυλλαράκια (με το κοτσανάκι τους)αρμπαρόριζα πλυμένα
και δεμένα με σπάγγο μαγειρικής
Οδηγίες :
- Βάζουμε την ρετσίνα την ζάχαρη και τα φυλλαράκια, σε μποτίλια και τα ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε σε δροσιά 30 μέρες και στο διάστημα αυτό ανακατεύουμε να διαλυθεί η ζάχαρη καλά .
- Αφαιρούμε τα κλαδάκια και φιλτράρουμε το λικέρ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου