Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ευωδιαστή αρμπαρόριζα και η ταπεινή ρετσίνα δίνουν ένα ευχάριστο λικέρ!


 recipe image 


Υλικά :

- 1 μπουκάλι ρετσίνα ,
- 1 κούπα μεγάλη ζάχαρη,
- 10 φυλλαράκια (με το κοτσανάκι τους)αρμπαρόριζα πλυμένα 
και δεμένα με σπάγγο μαγειρικής

  Οδηγίες :

- Βάζουμε την ρετσίνα την ζάχαρη και τα φυλλαράκια, σε μποτίλια και τα ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε σε δροσιά 30 μέρες και στο διάστημα αυτό ανακατεύουμε να διαλυθεί η ζάχαρη καλά .
- Αφαιρούμε τα κλαδάκια και φιλτράρουμε το λικέρ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου