Υλικά
- 1/2 φλιτζάνι παγωτό βανίλια
- 1 αυγό
- 1 κουτάλι ζάχαρη
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο 160 βαθμούς.
- Βάζουμε το παγωτό σ’ ένα μπολ και το τοποτθετούμε στον
φούρνο μικροκυμάτων για 30 με 40 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει.
Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον κρόκο του αυγού στο λιωμένο παγωτό και το χτυπάμε καλά.
- Το τοποθετούμε σε μια κούπα και βάζουμε την κούπα σ’ ένα ταψί με ζεστό νερό.
- Ψήνουμε, όπως είναι, για 45 λεπτά και στη συνέχεια το αφήνουμε για 3 ώρες.
- Ρίχνουμε από πάνω λίγη ζάχαρη, λιώνεις τη ζάχαρη και αφήνεις τραγανή
την κορυφή. Άφησε το για 5 λεπτά πριν σερβίρεις.
*Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές γεύσεις παγωτού.
https://ipop.gr/sintages/gefstiki-creme-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου