Υλικά
- 2 φέτες κοτόπουλο φιλέτο
- 2 κουταλιές της σούπας τυριού κρέμα light
- 170γρ γιαούρτι σακούλας ή στραγγιστό (με λίγα λιπαρά)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 2 κουταλιές λάδι
- Πάπρικα (λίγο για την γεύση)
- Λίγα φύλλα φρέσκο δυόσμο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας τυριού κρέμα light
- 170γρ γιαούρτι σακούλας ή στραγγιστό (με λίγα λιπαρά)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 2 κουταλιές λάδι
- Πάπρικα (λίγο για την γεύση)
- Λίγα φύλλα φρέσκο δυόσμο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο
Καίμε το λάδι σε ένα τηγάνι και το τηγανίζουμε.
Αρχικά, το αφήνουμε μισό λεπτό από κάθε πλευρά για να ασπρίσει
και μετά άλλα 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βγάζουμε το φιλέτο σε ένα πιάτο και το ελέγχουμε για να σιγουρευτούμε
ότι έχει ψηθεί εσωτερικά.
Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε στο πιάτο σκεπασμένο για να παραμείνει μαλακό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Στο τηγάνι μας, χωρίς να αδειάσουμε το λάδι, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και
το σκόρδο και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να σοταριστούν .
- Προσθέτουμε το philadelphia, το γιαούρτι και αρκετό πιπέρι και τα ανακατεύουμε
καλά μέχρι να γίνουν κρέμα. Αφήνουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά να δέσει
για 5 λεπτά. Αν είναι πολύ αραιή την αφήνουμε λίγο παραπάνω.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα φύλλα δυόσμου στο τηγάνι με τη σάλτσα
και το ανακατεύουμε.
με βραστά λαχανικά ή με λίγο ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου