Σελίδες

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

...καραμελωμένα κρακεράκια με σοκολάτα!


Υλικά
- 1 1/2 πακέτο κρακεράκια
- 1 φλιτζάνι βούτυρο
- 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
- Μικρά σοκολατάκια
Εκτέλεση
*Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. 

Σ’ ένα ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε όλα τα κρακεράκια μας.
*Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. 

Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
*Αφήνουμε να βράσουν για περίπου 3 λεπτά χωρίς να ανακατέψουμε. 

Στη συνέχεια το ρίχνουμε πάνω στα κρακεράκια.
*Βάζουμε το ταψί στον φούρνο για 5 περίπου λεπτά.
*Αφαιρούμε απ’ τον φούρνο και κατευθείαν ρίχνουμε από πάνω τα σοκολατάκια.
*Αφήνουμε τα σοκολατάκια για δύο λεπτά πάνω απ’ τα κρακεράκια και στη 

συνέχεια με μια σπάτουλα απλώνουμε την σοκολάτα παντού.

*Τα αφήνουμε αν κρυώσουν και στη συνέχεια σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου