Υλικά
- 300 γρ. ρυζομακάρονα
(ιδανικά τα πλατιά, που μοιάζουν με ταλιατέλες)
- 300 γρ. ρυζομακάρονα
(ιδανικά τα πλατιά, που μοιάζουν με ταλιατέλες)
Για τη σάλτσα
- 1 φλιτζ. τσαγιού φύλλα βασιλικού (ή δυόσμου), ολόκληρα
- 100 γρ. κάσιους
- 2 σκελίδες σκόρδου
-100 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
1 κουτ. σούπας σόγια σος
- 1/4 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό, σε σκόνη
(ή όσο καυτερό μάς αρέσει)
- 1 φλιτζ. τσαγιού φύλλα βασιλικού (ή δυόσμου), ολόκληρα
- 100 γρ. κάσιους
- 2 σκελίδες σκόρδου
-100 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
1 κουτ. σούπας σόγια σος
- 1/4 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό, σε σκόνη
(ή όσο καυτερό μάς αρέσει)
Για το σερβίρισμα
- 1/2 κούπα χοντροκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 50 γρ. κάσιους, χοντροσπασμένα και καβουρδισμένα
(σε αντικολλητικό τηγάνι, για 1 - 2 λεπτά, χωρίς λάδι)
- 1/2 κούπα χοντροκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 50 γρ. κάσιους, χοντροσπασμένα και καβουρδισμένα
(σε αντικολλητικό τηγάνι, για 1 - 2 λεπτά, χωρίς λάδι)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου