Υλικά:
- 600 γρ ζυμαρικά
- 200 ml βραστό νερό
- 125 γρ βούτυρο
- 2 κουταλιές της σούπας
φρέσκια ρίγανη, τριμμένη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 λίτρα νερό
- 400 γρ κατεψυγμένος αρακάς
Εκτέλεση:
- Τοποθετούμε τις λιαστές
ντομάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βραστό νερό.
- Τις αφήνουμε να μουλιάσουν
για περίπου 2'
Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε καλά και τις κόβουμε σε λεπτές
φέτες.
- Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε ρίγανη,
αλάτι και τις φέτες ντομάτας.
- Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά (al dente) και παράλληλα σε ένα άλλο σκεύος τον
αρακά.
Στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά και προσθέτουμε τον αρακά
και τη σάλτσα από λιαστές ντομάτες.
*Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί μοτσαρέλλα και
σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου