Σελίδες

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Σούπα με κίτρινη κολοκύθα και γάλα καρύδας


Υλικά 
*για δύο μερίδες:
- 1 φλιτζάνι κίτρινη κολοκύθα κομμένη σε κύβους
- 1 φλιτζάνι καρότα σε κομματάκια


- 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
- 1 1/2 φλιτζάνι νερό
*αλάτι Ιμαλαϊων, 

*φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και *κάρυ
Εκτέλεση:
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά μας σε ένα κατσαρολάκι 
και σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά περίπου ώστε 
να μαλακώσουν η κολοκύθα και τα καρότα.
- Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ρίχνουμε στο μπλέντερ 
ή στο multi. 
Χτυπάμε μέχρι να πάρει την υφή που θέλουμε.
- Ξαναζεσταίνουμε αν χρειαστεί και σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου