Υλικά
*για δύο μερίδες:
*για δύο μερίδες:
- 1 φλιτζάνι κίτρινη κολοκύθα κομμένη σε κύβους
- 1 φλιτζάνι καρότα σε κομματάκια
- 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
- 1 1/2 φλιτζάνι νερό
*αλάτι Ιμαλαϊων,
*φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και *κάρυ
- 1 φλιτζάνι καρότα σε κομματάκια
- 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
- 1 1/2 φλιτζάνι νερό
*αλάτι Ιμαλαϊων,
*φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και *κάρυ
Εκτέλεση:
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά μας σε ένα κατσαρολάκι
και σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά περίπου ώστε
να μαλακώσουν η κολοκύθα και τα καρότα.
και σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά περίπου ώστε
να μαλακώσουν η κολοκύθα και τα καρότα.
- Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ρίχνουμε στο μπλέντερ
ή στο multi.
Χτυπάμε μέχρι να πάρει την υφή που θέλουμε.
- Ξαναζεσταίνουμε αν χρειαστεί και σερβίρουμε!
ή στο multi.
Χτυπάμε μέχρι να πάρει την υφή που θέλουμε.
- Ξαναζεσταίνουμε αν χρειαστεί και σερβίρουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου