- 250 γρ. ζάχαρη άχνη
- 5 αυγά
- 250 γρ. Ηλιέλαιο
- 250 γρ. λικέρ κακάο ή άλλο αρκετά πηχτό λικέρ
- 125 γρ. αλεύρι
- 125 γρ. κορν φλάουρ ή νισεστέ
- 2 βανίλιες
- 1 μπέικιν
- Τριμμένο παξιμάδι
Οδηγίες
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
- Βουτυρώνουμε καλά τα βαζάκια, τα πασπαλίζουμε καλά με τριμμένο παξιμάδι
- Βάζουμε μέσα στα βάζα από το χυλό μέχρι την μέση και τα βάζουμε όλα επάνω σε ένα ταψί
- Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 170 βαθμούς ή στον αέρα στους 160 βαθμούς για 60 λεπτά
- Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο τα κλείνουμε αμέσως με τα καπάκια τους
*πηγή : mageirikesdiadromes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου