υλικά :
- 2 κομμάτια ψαρονέφρι
- Αλάτι, πιπέρι, λάδι...
- 4 ώριµες ντοµάτες
- 500 γρ. µακαρόνια
- 2 σκ. σκόρδο
- ½ κ. µυζήθρα
- 2 κ.γ ζάχαρη
Εκτέλεση
Γεµίζουµε µια µεγάλη κατσαρόλα µε νερό και προσθέτουµε
τρεις κουταλιές του γλυκού αλάτι.
Βράζουµε το νερό και προσθέτουµε τα μακαρόνια.
- Παράλληλα, σε ένα τηγάνι βάζουµε δυο κουταλιές
της σούπας λάδι και, αφού ζεσταθεί, ρίχνουµε το σκόρδο.
- Αφού ψήσουμε το σκόρδο, το αφαιρούµε και ρίχνουµε
το ψαρονέφρι κοµµένο σε κοµµάτια· το αφήνουµε µέχρι
να τσιγαριστεί και, στη συνέχεια, προσθέτουµε
την ντοµάτα
τη ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι.
- Αφήνουµε να βράσουν για 10-15 λεπτά και σβήνουµε το µάτι.
- Αφού βράσουν τα µακαρόνια, τα σουρώνουµε, κρατώντας
ένα ποτήρι από το νερό του βρασίµατος και, κατόπιν,
τα ανακατεύουµε προσθέτοντας τη σάλτσα µε το ψαρονέφρι
*και το νερό.
- Σερβίρουµε και τρίβουµε από πάνω τη µυζήθρα!
Γεµίζουµε µια µεγάλη κατσαρόλα µε νερό και προσθέτουµε
τρεις κουταλιές του γλυκού αλάτι.
Βράζουµε το νερό και προσθέτουµε τα μακαρόνια.
- Παράλληλα, σε ένα τηγάνι βάζουµε δυο κουταλιές
της σούπας λάδι και, αφού ζεσταθεί, ρίχνουµε το σκόρδο.
- Αφού ψήσουμε το σκόρδο, το αφαιρούµε και ρίχνουµε
το ψαρονέφρι κοµµένο σε κοµµάτια· το αφήνουµε µέχρι
να τσιγαριστεί και, στη συνέχεια, προσθέτουµε
την ντοµάτα
τη ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι.
- Αφήνουµε να βράσουν για 10-15 λεπτά και σβήνουµε το µάτι.
- Αφού βράσουν τα µακαρόνια, τα σουρώνουµε, κρατώντας
ένα ποτήρι από το νερό του βρασίµατος και, κατόπιν,
τα ανακατεύουµε προσθέτοντας τη σάλτσα µε το ψαρονέφρι
*και το νερό.
- Σερβίρουµε και τρίβουµε από πάνω τη µυζήθρα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου