Σελίδες

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μακαρόνια µε ψαρονέφρι

Μακαρόνια µε ψαρονέφρι

υλικά :
2 κομμάτια ψαρονέφρι
- Αλάτι, πιπέρι, λάδι...

- 4 ώριµες ντοµάτες
- 500 γρ. µακαρόνια
- 2 σκ. σκόρδο
- ½ κ. µυζήθρα
- 2 κ.γ ζάχαρη
Εκτέλεση

Γεµίζουµε µια µεγάλη κατσαρόλα µε νερό και προσθέτουµε 
τρεις κουταλιές του γλυκού αλάτι. 
Βράζουµε το νερό και προσθέτουµε τα μακαρόνια.
Παράλληλα, σε ένα τηγάνι βάζουµε δυο κουταλιές 
της σούπας λάδι και, αφού ζεσταθεί, ρίχνουµε το σκόρδο.
Αφού ψήσουμε το σκόρδο, το αφαιρούµε και ρίχνουµε 
το ψαρονέφρι κοµµένο σε κοµµάτια· το αφήνουµε µέχρι 
να τσιγαριστεί και, στη συνέχεια, προσθέτουµε 
την ντοµάτα 
τη ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουµε να βράσουν για 10-15 λεπτά και σβήνουµε το µάτι.
Αφού βράσουν τα µακαρόνια, τα σουρώνουµε, κρατώντας 
ένα ποτήρι από το νερό του βρασίµατος και, κατόπιν, 
τα ανακατεύουµε προσθέτοντας τη σάλτσα µε το ψαρονέφρι 
*και το νερό.
Σερβίρουµε και τρίβουµε από πάνω τη µυζήθρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου