Βράζουμε τις πατάτες σε μπόλικο αλατισμένο νερό
με τα φύλλα δάφνης, για 3-4 λεπτά, μέχρι να τρυπιούνται λίγο.
Σουρώνουμε τις πατάτες (τις κόβουμε στη μέση αν είναι σχετικά μεγάλες)
και αφού τις στεγνώσουμε, τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ξεροψηθούν. Τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά τα κρεμμυδάκια στο βούτυρο για 5 λεπτά.
Παράλληλα, τσιγαρίζουμε σε 1 κουταλιά λάδι το μπέικον,
μέχρι να γίνει τραγανό.
Αφήνουμε το μπέικον να στραγγίξει σε χαρτί κουζίνας και έπειτα
ανακατεύουμε καλά σε μπολ όλα τα υλικά.
Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
thecookbook.gr
με τα φύλλα δάφνης, για 3-4 λεπτά, μέχρι να τρυπιούνται λίγο.
Σουρώνουμε τις πατάτες (τις κόβουμε στη μέση αν είναι σχετικά μεγάλες)
και αφού τις στεγνώσουμε, τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ξεροψηθούν. Τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά τα κρεμμυδάκια στο βούτυρο για 5 λεπτά.
Παράλληλα, τσιγαρίζουμε σε 1 κουταλιά λάδι το μπέικον,
μέχρι να γίνει τραγανό.
Αφήνουμε το μπέικον να στραγγίξει σε χαρτί κουζίνας και έπειτα
ανακατεύουμε καλά σε μπολ όλα τα υλικά.
Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου