θά χρειαστούμε :
- 1/4 κιμά μοσχαρίσιο καί διπλοπερασμένο
από την μηχανή του κιμά
-1 κρεμμύδι περασμένο στο μούλτι
-1 φλ.τσαγιού ντοματάκια >>
-400 γρ μανιτάρια ψιλοκομμένα
-1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
-5 αυγά κομένα σε αρκετά ψιλά κοματάκια
-μισό φλυτζάνι φρυγανιά
-αλάτι καί πιπέρι
-750 γρφύλλο κρούστας
-βούτυρο για τα φύλλα
------------------------------
-->Σωτάρουμε το κρεμμύδι καί τον κιμά πολύ καλά
μετά τα ψιλοκομμένα μανιτάρια
τα ντοματάκια
νεράκι καί τά αφήνουμε νά μαγειρευτούνγύρω στά 40 λεπτά.
* λίγο πρίν τό τέλος,ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και την κανέλα.
-->Βράζουμε τα αυγά,τα ψιλοκόβουμε και τα ρίχνουμε στο μείγμα
προσθέτουμε την φρυγανιά έτσι ώστε τό μείγμα μας
νά μήν έχει καθόλου υγρά.
-->Κόβουμε τά φύλλα κρούστας σε φαρδιές λωρίδες
γεμίζουμε και τυλίγουμε.
Βάζουμε τα μπουρεκάκια σε ταψί με χαρτί ψησίματος από κάτω
καί* τα βουτυρώνουμε με τό πινέλο μαγειρικής.
-->Ψήνουμε τά μπουρεκάκια μας περίπου στους 200c
μέχρι να χρυσοροδίσουν.
καλή δύναμη
καί καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου