Σελίδες

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κανελόνια «Αλά προβενσάλ»



(Για 4 άτομα)
1 πακέτο κανελόνια
1 μελιτζάνα
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κολοκύθι
1½ ντομάτα
350 ml χυμό ντομάτας
130 γρ. μυζήθρα
1 κρεμμύδι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
5 φύλλα βασιλικό
Ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι




- Κόβετε το κρεμμύδι, τη μελιτζάνα, τις πιπεριές και το κολοκύθι σε κύβους 
και τα σοτάρετε με ελαιόλαδο για 5-6΄. 
- Έπειτα, προσθέτετε την ντομάτα ψιλοκομμένη, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι 
και αφήνετε τη σάλτσα σε δυνατή φωτιά να βράσει. 
- Μόλις εξατμιστούν τα υγρά, την κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε τη μυζήθρα θρυμματισμένη. - Ανακατεύετε, αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και γεμίζετε με αυτό τα άβραστα κανελόνια. 
- Τα τοποθετείτε σε ένα πυρέξ, ρίχνετε από πάνω το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι 
και ζάχαρη και
-  τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10΄. 


www.vita.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου