(Για 4 άτομα) |
1 πακέτο κανελόνια |
1 μελιτζάνα |
1 πράσινη πιπεριά |
1 κόκκινη πιπεριά |
1 κολοκύθι |
1½ ντομάτα |
350 ml χυμό ντομάτας |
130 γρ. μυζήθρα |
1 κρεμμύδι |
4 κουταλιές ελαιόλαδο |
5 φύλλα βασιλικό |
Ζάχαρη |
Αλάτι |
Πιπέρι |
- Κόβετε το κρεμμύδι, τη μελιτζάνα, τις πιπεριές και το κολοκύθι σε κύβους
και τα σοτάρετε με ελαιόλαδο για 5-6΄.
- Έπειτα, προσθέτετε την ντομάτα ψιλοκομμένη, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι
και αφήνετε τη σάλτσα σε δυνατή φωτιά να βράσει.
- Μόλις εξατμιστούν τα υγρά, την κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε τη μυζήθρα θρυμματισμένη. - Ανακατεύετε, αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και γεμίζετε με αυτό τα άβραστα κανελόνια.
- Τα τοποθετείτε σε ένα πυρέξ, ρίχνετε από πάνω το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι
και ζάχαρη και
- τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10΄.
www.vita.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου