υλικά:
- 1 κιλό σέσκουλα
- 2 κλωνάρια σέλερι ή λίγο σέλινο...
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- ½ κιλό ώριμες ντομάτες
- 7 ή 8 λιαστές ντομάτες
- 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας κάπαρη
- αλάτι, πιπέρι
- λάδι
- ¼ του κιλού φέτα
Σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε μια κατσαρόλα χαμηλή
(που να μπορεί να χωρέσει και στον φούρνο) και προσθέτετε χοντροκομμένα
τα σέσκλα και το σέλινο.
Αλατοπιπερώστε τα αλλά με προσοχή: κρατηθείτε πολύ στο αλάτι γιατί
η κάπαρη, η λιαστή ντομάτα και η φέτα είναι ήδη αλμυρές.
(που να μπορεί να χωρέσει και στον φούρνο) και προσθέτετε χοντροκομμένα
τα σέσκλα και το σέλινο.
Αλατοπιπερώστε τα αλλά με προσοχή: κρατηθείτε πολύ στο αλάτι γιατί
η κάπαρη, η λιαστή ντομάτα και η φέτα είναι ήδη αλμυρές.
Αφού μαραθούν, χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε ψιλοκομμένη
την ώριμη ντομάτα, την κάπαρη (αφού προηγουμένως την έχετε πλύνει πολύ καλά)
και τη λιαστή ντομάτα κομμένη σε χοντρούτσικα κομμάτια.
Αφήνετε όλα αυτά τα υλικά να βράσουν σε χαμηλή φωτιά ώστε να αποφύγετε
εντελώς, ει δυνατόν, την προσθήκη νερού.
Πρέπει όλα να βράσουν με τα δικά τους υγρά.
bostanistas.gr
την ώριμη ντομάτα, την κάπαρη (αφού προηγουμένως την έχετε πλύνει πολύ καλά)
και τη λιαστή ντομάτα κομμένη σε χοντρούτσικα κομμάτια.
Αφήνετε όλα αυτά τα υλικά να βράσουν σε χαμηλή φωτιά ώστε να αποφύγετε
εντελώς, ει δυνατόν, την προσθήκη νερού.
Πρέπει όλα να βράσουν με τα δικά τους υγρά.
bostanistas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου