Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ρεβύθια στη γάστρα


Ετοιμαστειτε για μια ρεβυθαδα στην γαστρα . 
μισο κιλο ρεβυθια μουλιασμα 24 ωρες με 3 φορες αλαγη το νερο .

ΥΛΙΚΑ  
1 μεγαλο κρεμυδι στα 4 κοματια 
2 σκελιδες σκορδο
1καφτερη πιπερια 
ενα κουταλακι ριγανη
ενα κουταλακι θυμαρι
150 γρ ελαιολαδο
ενα κουταλακι αλατι
ενα κυβο ζωμο βοδινου

Εκτέλεση 
Αφου ξελπυνουμε καλα τα ρεβυθια τα τοποθετουμε στην γαστρα 
μαζι με ολα τα υπολοιπα υλικα την σκεπαζουμε 
και στον φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια για 6 ωρες .
 
καλη σας ορεξη .
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου