Ετοιμαστειτε για μια ρεβυθαδα στην γαστρα .
μισο κιλο ρεβυθια μουλιασμα 24 ωρες με 3 φορες αλαγη το νερο .
ΥΛΙΚΑ
1 μεγαλο κρεμυδι στα 4 κοματια
2 σκελιδες σκορδο
1καφτερη πιπερια
ενα κουταλακι ριγανη
ενα κουταλακι θυμαρι
150 γρ ελαιολαδο
ενα κουταλακι αλατι
ενα κυβο ζωμο βοδινου
Εκτέλεση
Αφου
ξελπυνουμε καλα τα ρεβυθια τα τοποθετουμε στην γαστρα
μαζι με ολα τα
υπολοιπα υλικα την σκεπαζουμε
και στον φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια για 6
ωρες .
καλη σας ορεξη .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου