Σελίδες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Σάλτσα τυριού για ψητή πατάτα


Ανθολόγιο της πατάτας

Σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε σε ένα 
αντικολλητικό κατσαρολάκι 
μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα: 
- 1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
- 30 γρ. βούτυρο
- ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- πιπέρι
- λίγο αλάτι και 
- προαιρετικά 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 
που έχουμε προηγουμένως 
σοτάρει σε μία κουταλιά ελαιόλαδο.
thecookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου