Σελίδες

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Αβγόσαλάτα με τσιτσίραβλα *(κορφές από τον θάμνο του σκίνου)

Αβγόσαλάτα με τσιτσίραβλα
Υλικά
-6 αβγά κόκκινα κομμένα στη μέση
-1 μικρό βαζάκι τσιτσίραβλα (σε τοπικά προϊόντα)....


-1 μικρό ματσάκι άνηθο
-3-4 σκόρδα φρέσκα
-½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
-2 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Στραγγίζουμε τα τσιτσίραβλα *(κορφές από τον θάμνο του σκίνου) 
και τα βάζουμε σε πιατέλα μαζί με τα αβγά. 
Από πάνω, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τα σκορδάκια. 
Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λαδόξιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου