Σελίδες
Αρχική
Ρένα
Δευτέρα 21 Απριλίου 2014
Αβγόσαλάτα με τσιτσίραβλα *(κορφές από τον θάμνο του σκίνου)
Υλικά
-6 αβγά κόκκινα κομμένα στη μέση
-1 μικρό βαζάκι τσιτσίραβλα (σε τοπικά προϊόντα)....
-1 μικρό ματσάκι άνηθο
-3-4 σκόρδα φρέσκα
-½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
-2 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Στραγγίζουμε τα τσιτσίραβλα
*
(κορφές από τον θάμνο του σκίνου)
και τα βάζουμε σε πιατέλα μαζί με τα αβγά.
Από πάνω, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τα σκορδάκια.
Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λαδόξιδο.
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου