Καθαρίζουμε τα χορταρικά από τα σκληρά και κιτρινισμένα φύλλα τους,
και τα πλένουμε προσεκτικά κάτω από τρεχούμενο νερό,
να φύγει όλο το χώμα.
Τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε ανακατεμένα σε πιατέλα.
Μοιράζουμε ομοιόμορφα από πάνω τα φουντούκια και τις φλούδες
του τυριού με το ρόδι.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας όλα τα υλικά σε βαζάκι που
κλείνει καλά και περιχύνουμε με αυτήν τη σαλάτα
την ώρα του σερβιρίσματος. thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου