- Aναμειγνύουμε στο μπλέντερ
ένα μείγμα από ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο,
τον χυμό από δύο πορτοκάλια και δύο λεμόνια,
και δύο σκελίδες σκόρδο.
Pίχνουμε το μείγμα στο ταψί και τρίβουμε από πάνω
το ξύσμα από ένα πορτοκάλι και ένα λεμόνι.
- Προσθέτουμε στο ψήσιμο, εκτός από το σκόρδο,
- Προσθέτουμε στο ψήσιμο, εκτός από το σκόρδο,
και δύο κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες.
Πολύ τους ταιριάζει και το ψιλοκομμένο πράσο.
- Προσθετουμε στην κλασική συνταγή ντοματίνια
- Προσθετουμε στην κλασική συνταγή ντοματίνια
ολόκληρα και μερικά κλωναράκια θυμάρι.
- Eπισης, στην κλασική συνταγή, μπορείτε να προσθέσετε
- Eπισης, στην κλασική συνταγή, μπορείτε να προσθέσετε
μπέικον ή μανιτάρια σε φετούλες ή και τα δύο μαζί.
- Στις πατάτες φούρνου ταιριάζει εξαιρετικά το μείγμα μπαχαρικών
για κοτόπουλο.
Mην το λυπηθείτε: Ρίξτε μία κοφτή κουταλιά της σούπας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου