Υλικά
-150 γρ. φιστίκια καυτερά (με γουασάμπι) -2 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού -2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού -2 κουτ. γλυκού σόγια σος -1 κουτ. γλυκού μπαλσάμικο λευκό -4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1 σαλάτα πράσινη -100 γρ. ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες -1 κρεμμύδι μικρό λεπτοκομμένο -1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες |
Ετοιμάζουμε πρώτα τη σος βάζοντας στο μπλέντερ τους χυμούς,
τη σόγια σος, το μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο.
Απλώνουμε σε πιατέλα τα λαχανικά, περιχύνουμε με τη σος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου