Σελίδες

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

... μην το σκέφτεστε: ανοίξτε χωρίς ενδοιασμούς τη μαρμελάδα πορτοκάλι-κάστανο και αφήστε το άρωμα να ξεπηδήσει στο φρέσκο ψωμί, πάνω στο μπισκότο ή στο τσουρέκι....





Οι μη ποτιστικές καστανιές μας παράγουν λίγο μικρότερα, 
αλλά πολύ γλυκά κάστανα, 
κάτι που μας επιτρέπει να βάζουμε σε κάθε βαζάκι  ...
μόνο 20% -καστανή- ζάχαρη.







από : Οικοτεχνία Γλυκομαγεία/Glykomageia Artisanal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου