- 200 γρ αλευρι
- 150μ γρ ελιες πρασινες γεμιστες με παπρικα
- 150 γρ τυρι πικαντικο τριμμενο
- 150 γρ ζαμπον καπνιστο η αλλο χοιρινο
- 150 γρ γαλα
- 1 μπεκιν
- 4 αυγα
- 5 κ,σ ελαιολαδο
- Αλατι, πιπερι
- ρίγανη
- θυμαρι
- για την φορμα, βουτυρο
Οδηγίες
- Αλείφουμε μια φορμα στενομακρη με το βουτυρο. Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμους.
- Σε λεκανη του μιξερ χτυπαμε ολα τα υλικα μαζι.
- Ριχνουμε το μείγμα στη φορμα και ψήνουμε για 15 λεπτα στους 200 βαθμούς, μετα κατεβαζουμε τη θερμοκρασία στους 170 βαθμους και ψήνουμε αλλα 30 λεπτα.
- Όταν ψηθεί, αφηνουμε για λιγο να κρυώσει μέσα στη φόρμα, όχι πολύ, γιατι μετα θα λασπώσει μεσα.
- Το βγαζουμε απο τη φορμα και αφηνουμε επανω στη σχαρα να κρυώσει καλα πριν το κοψουμε
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν εχουμε αλλα τυρια μαλακα, τα κόβουμε κομματια και τα βαζουμε επανω στη ζυμη πριν την ψήσουμε.
από : mageirikesdiadromes.gr
από : mageirikesdiadromes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου