Υλικά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 καρότα, κομμένα
- Καρυκεύματα της αρεσκείας σας
(εγώ βάζω κουρκουμά καί λίγο πιπέρι καγιέν)
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά.
Ρίξτε τα καρότα και τα μυρωδικά στην κατσαρόλα.
Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να πάρουν χρώμα τα καρότα,
περίπου 8-10′.
*Προσθέστε προσεκτικά το βαλσάμικο και μαγειρέψτε για άλλα 3′.
*Προσθέστε την καστανή ζάχαρη στα καρότα και ανακατέψτε μέχρι
να λιώσει, περίπου 2′.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου