Σελίδες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Καραμελωμένα καρότα

Καραμελωμένα καρότα | imommy.gr
Υλικά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο

- 2 καρότα, κομμένα
- Καρυκεύματα της αρεσκείας σας

(εγώ βάζω κουρκουμά καί λίγο πιπέρι καγιέν)
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά. 

Ρίξτε τα καρότα και τα μυρωδικά στην κατσαρόλα. 
Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να πάρουν χρώμα τα καρότα, 
περίπου 8-10′. 
*Προσθέστε προσεκτικά το βαλσάμικο και μαγειρέψτε για άλλα 3′. 
*Προσθέστε την καστανή ζάχαρη στα καρότα και ανακατέψτε μέχρι 
να λιώσει, περίπου 2′.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου