Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η "Γη των Παλαιστινίων" και η "Γη της Επαγγελίας" των ""Εβραίων αποίκων"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
...η πρώτη φωτογραφία έχει ληφθεί από το χωριό Jiljilya της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης όπου δείχνει τις καλλιεργημένες εκτάσεις της 
"Γης των Παλαιστινίων" και
οι υπόλοιπες φωτογραφίες 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
δείχνουν τις "τσιμεντένιες αποικίες-βίλες" των ""Εβραίων αποίκων"". Αυτοί που παραμυθιάζουν τον κόσμο για την "εκλεκτή σχέση" που έχουν με τον "Μοναδικό Θεό" στη ""Γη της Επαγγελίας" 
αποδείχθηκε περίτρανα ότι η μοναδική σχέση που έχουν είναι αυτή 
που έχουν με το "Θεό των μεγαλοεργολάβων" και "Θεό του χρήματος". 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση Î— εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, γέφυρα και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο "Θεός", που από τη φύση του όπως τον έπλασαν και τον παρουσίασαν στον κόσμο ως "Θεός-μεσίτης", είναι αυτός που παραχώρησε σε μια "εκλεκτή φυλή" εκτάσεις που δεν του ανήκε ..γη άλλων φυλών και λαών που ήδη προϋπήρχαν χιλιάδες χρόνια την εφεύρεση των "Θεού" και των ""προφητών"" και των "αποστόλων" του. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες Î— εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Είναι αυτοί οι ίδιοι τύποι που χώρισαν τους λαούς σε """σημιτικούς""" λαούς και """μη σημιτικούς"" λαούς, γιατί ήθελαν να χώσουν την "κατασκευασμένη Ιστορία" τους μέσα στους χρόνους της πραγματικής Ιστορίας, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν να κάνουν νέες "Σταυροφορίες" με νέες "θρησκείες" και με λάβαρα "νέων ναών" και "δισκοπότηρων". Είναι οι ίδιοι τύποι που έκλεβαν και αντέγραψαν τους μύθους των άλλων φυλών και πολιτισμών, που χιλιάδες χρόνια προϋπήρχαν, και τους παρουσίασαν με νέα "έκδοση" για να μπορούν να "εμφυσήσουν" νέο πνεύμα στους απλούς πολίτες που τους ήθελαν στη πρώτη γραμμή των πολέμων τους. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες Î— εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Είναι οι ίδιοι τύποι που έκλεβαν μύθους από άλλους λαούς σήμερα κλέβουν τη "Γη των Παλαιστινίων" για να χτίσουν τις πολυτελείς βίλες στις αποικίες τους και μέσα να εγκαταστήσουν τους "νέους στρατιώτες" που χρειάζονται τον πόλεμο της "Μέρας της Κρίσεως". 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες
Είναι οι ίδιοι τύποι που έκλεβαν μύθους και γη και γέμισαν την γη των Παλαιστινίων τσιμεντένιες αποικίες είναι αυτοί που θα γεμίσουν αύριο ατάραχοι τη γη με νεκρούς και πτώματα άθαφτα με ανοιχτά μάτια .. γιατί γουστάρουν όπως ο "Θεός τους" θέλει να βλέπουν πάλι το "αίμα θα φτάσει μέχρι το γόνατο" στα σοκάκια της Ιερουσαλήμ...

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες  Î— εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η "Γη των Παλαιστινίων" δεν είναι μόνο γη των Παλαιστινίων είναι γη όλων μας ..εμάς που δεν σιωπούμε και δεν μένουμε αμέτοχοι απέναντι σ' αυτούς που έκλεβαν μύθους και γη για να δικαιολογήσουν τους πολέμους τους ..που ετοιμάζονται λέει για τη "Μέρα της Κρίσεως"
Η "υπόθεση" των Παλαιστινίων είναι υπόθεση όλων μας, που θέλουμε να σταματήσουμε νέο παγκόσμιο πόλεμο που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ και το προτεκτοράτο τους το Ισραήλ..

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση Î— εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Nasim Hanna Alatras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου