Τι θα χρειαστείτε
- 1/2 κιλό πατάτες , κομμένες στα 4
- ¾ του φλιτζανιού καρδιές αγκινάρας, κομμένες στη μέση
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη, πλυμένη καλά και στραγγισμένη
- 75 γραμμάρια baby ρόκα
- 2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα Dijon
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κιλό πατάτες , κομμένες στα 4
- ¾ του φλιτζανιού καρδιές αγκινάρας, κομμένες στη μέση
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη, πλυμένη καλά και στραγγισμένη
- 75 γραμμάρια baby ρόκα
- 2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα Dijon
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πως θα την φτιάξετε
*Βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
Αφήστε τις στην άκρη να κρυώσουν
*Εν τω μεταξύ ρίξτε σε ένα μπολ την μουστάρδα Dijon και
το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά
*Βάλτε τις πατάτες σε ένα μπολ και προσθέστε την κάπαρη, τις αγκινάρες
και αλατοπιπερώστε
*Ρίξτε το dressing της μουστάρδας και την ρόκα και ανακατέψτε καλά
*Βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
Αφήστε τις στην άκρη να κρυώσουν
*Εν τω μεταξύ ρίξτε σε ένα μπολ την μουστάρδα Dijon και
το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά
*Βάλτε τις πατάτες σε ένα μπολ και προσθέστε την κάπαρη, τις αγκινάρες
και αλατοπιπερώστε
*Ρίξτε το dressing της μουστάρδας και την ρόκα και ανακατέψτε καλά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου