- 1 συσκευασία Μίγμα για Κρέπες
- 125 γρ. Κουβερτούρα 54% Κακάο
- 2 φλιτζ. τσαγιού Mαρμελάδα Φράουλα
Διαδικασία
Ετοιμάζουμε τις κρέπες με το Μίγμα για Κρέπες , ακολουθώντας τις οδηγίες
που αναγράφονται στη συσκευασία τους.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη Μαρμελάδα Φράουλα και 2 κ.σ νερό
και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να αραιώσει
ελαφρά η μαρμελάδα.
Λιώνουμε την Κουβερτούρα 54% Κακάο σε μπαιν μαρί, δηλαδή μέσα σε
ανοξείδωτο μπολ, στερεωμένο στο χείλος μιας κατσαρόλας στην οποία
σιγοβράζει λίγο νερό.
Σερβίρισμα:
Αλείφουμε τις κρέπες με τη μαρμελάδα.
Τις διπλώνουμε στη μέση να γίνουν σαν μισοφέγγαρο και μετά άλλη
μία φορά στη μέση, για να πάρουν τριγωνικό σχήμα.
Τις μοιράζουμε ανά δύο ή τρεις σε πιάτα, με τρόπο που να μισοσκεπάζει
η μία την άλλη, ώστε να μοιάζουν με χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Με ένα κουτάλι περιχύνουμε με όση σοκολάτα θέλουμε, ώστε να “στολίσουμε”
τα δεντράκια και στη συνέχεια στάζουμε σταγόνες μαρμελάδας για να φτιάξουμε
τις “μπάλες” του δέντρου.
φωτό και...http://www.gastronomos.gr/gr/%CE%B3%CE
Σημείωση i-rena...υπάρχει στο εμπόριο μεγάλη ποικιλία
από συσκευασίες Μίγμα για Κρέπες,Κουβερτούρα Κακάο και Μαρμελάδες
από συσκευασίες Μίγμα για Κρέπες,Κουβερτούρα Κακάο και Μαρμελάδες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου