- 1 λίτρο κόκκινο κρασί,
- 1 πορτοκάλι (το χυμό του)
- 2 στικ κανέλας
- 4 σπόρους κάρδαμο
- 2 αστεροειδείς γλυκάνισους
- 100 γρ. τζίντζερ
- 250 γρ. μέλι
- 50 γρ. κονιάκ
*Για το σερβίρισμα στικ κανέλας και ρόδι
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, το πορτοκάλι,
τα στικ κανέλας, το κάρδαμο, τους αστεροδειδείς γλυκάνισους,
το τζίντζερ και το μέλι.
Μεταφέρουμε το μείγμα στη φωτιά και αφήνουμε μέχρι
να πάρει βράση.
Το αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το κονιάκ.
Για το σερβίρισμα
Μεταφέρουμε το κρασί σε ποτήρια και σερβίρουμε
με ρόδι και στικ κανέλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου