...με το σιρόπι αυτό αρωματίζουμε
- πανακότα,
- σοκολατάκια,
- Prosecco,
- αλλά * είναι κατάλληλο γιά το βήχα
καί τόν πονόλαιμο !
καί τόν πονόλαιμο !
~ * ~
συστατικά :
- 8 μεγάλα κλωναράκια δεντρολίβανο
- 2 μεγάλα Λαιμ το ξυσμα και τον χυμο τους, είναι κάπου στις 7 κ.σ
- 200 γρ μαύρη ζάχαρη
- 300 ml νερού
οδηγίες :
1- ψιλοκόψτε τα κλωναράκια δεντρολίβανο.
2- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε
για περίπου 10 λεπτά.
3- Το τραβαμε απο τη φωτια και αφηνουμε μια νυχτα.
4- Το στραγγιζουμε και το βαζουμε σε μπουκάλι και το φυλάμε
σε δροσερό μέρος μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου