συστατικά :
- ελιές
- λαδάκι
οδηγίες :
- Μαζεύουμε τις ελιές μας, τις πλένουμε, τις σκουπίζουμε και τις ρίχνουμε
στο τηγάνι σκέτες χωρίς λάδι, χωρίς αλάτι.
- Τις γυρναμε 7-8 φορες μεσα στο τηγανι και προσεχουμε να μην μας σκασουν
και να μην μας καούν.
- Τις βγαζουμε σε μια κουπα να κρυωσουν, σ αυτο το σταδιο τις φυλαμε
στην καταψυξη σε πολυμπαγκ.
- Τις βαζουμε σε ταπερ με λαδι και τις κραταμε στο ψυγειο.
Νοστιμες ευκολες χωρις να μας πειραζουν και πολυ ξεχωριστες.
-- mageirikesdiadromes.gr
*φρεσκιες χωρις να τις ξεπικρισουμε,
οι πρασινες ειναι πολυ μεγαλες καλυτερα φτιαξτε μονο μαυρες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου