Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

τηγανητές ελιές.....μια πολύ παλιά συνταγή για ελιές, για όσους πειράζει στην υγεία τους το αλάτι και όχι μόνο.

recipe image

συστατικά :

ελιές
- λαδάκι

οδηγίες :

- Μαζεύουμε τις ελιές μας, τις πλένουμε, τις σκουπίζουμε και τις ρίχνουμε 
στο τηγάνι σκέτες χωρίς λάδι, χωρίς αλάτι.
- Τις γυρναμε 7-8 φορες μεσα στο τηγανι και προσεχουμε να μην μας σκασουν 
και να μην μας καούν.
- Τις βγαζουμε σε μια κουπα να κρυωσουν, σ αυτο το σταδιο τις φυλαμε 
στην καταψυξη σε πολυμπαγκ.
- Τις βαζουμε σε ταπερ με λαδι και τις κραταμε στο ψυγειο. 
Νοστιμες ευκολες χωρις να μας πειραζουν και πολυ ξεχωριστες. 

                                                                              -- mageirikesdiadromes.gr

 *φρεσκιες χωρις να τις ξεπικρισουμε,
οι πρασινες ειναι πολυ μεγαλες καλυτερα φτιαξτε μονο μαυρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου