Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό του.
Ρίχνουμε τη μαγιονέζα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τζίντζερ
και το ξύσμα μοσχολέμονου και ανακατεύουμε καλά για
να ενωθούν όλα τα υλικά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε καλά.
Αναμειγνύουμε με προσοχή σε άλλο μπολ όλα τα υλικά της
αβγοσαλάτας εκτός από τις ροδέλες του κρεμμυδιού.
Κόβουμε την μπαγκέτα στα δύο.
Μοιράζουμε στα δυο κομμάτια την αβγοσαλάτα και απλώνουμε
από πάνω το μείγμα με τον τόνο.
Ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γαρνίρουμε με
τις ροδέλες κρεμμυδιού και τις καρδιές μαρουλιού.
Συνοδεύουμε με μπαστουνάκια αγγουριού.
Σημ.: Για μια πιο light έκδοση της συνταγής,
μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μαγιονέζα
με στραγγιστό γιαούρτι και να προσθέσουμε λίγο χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου