Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Χτυπάμε τα τυριά σε μπολ χρησιμοποιώντας το μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε τα αβγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, τις βανίλιες
και το αλάτι χτυπώντας συνεχώς.
Αλείφουμε με μαργαρίνη ένα ταψί 30x40 εκατοστών και το
πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
Στρώνουμε μέσα του το μείγμα και το ψήνουμε για μισή ώρα
(μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι).
Σερβίρουμε σε μικρά κομμάτια με κανελοζάχαρη
ή με γλυκό βύσσινο ή περγαμόντο.
ή με γλυκό βύσσινο ή περγαμόντο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου