Υλικά :
- 300 γραμμάρια ρεβύθια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας Μακεδονικό Ταχίνι Πορτοκάλι
- 1/3 μιας κούπας λάδι
- ξύσμα πορτοκαλιού
- αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες :
- Μουσκεύουμε από το βράδυ τα ρεβίθια μας.
- Την άλλη μέρα, τα ρίχνουμε στη χύτρα με το κρεμμύδι, το πιπέρι, το λάδι και το ταχίνι.
- Τα σκεπάζουμε με νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 25’ (αν δεν έχετε χύτρα, τα βράζετε σε μια απλή κατσαρόλα για περίπου μιάμιση ώρα).
- Τα αλατίζουμε και τα σερβίρουμε με ξύσμα πορτοκαλιού. lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου