Σελίδες

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ρεβύθια με ταχίνι πορτοκάλι....ένα μοσχομυρωδάτο πιάτο,γεμάτο θρεπτικά συστατικά.


  Ρεβύθια με Μακεδονικό Ταχίνι Πορτοκάλι
Υλικά :
- 300 γραμμάρια ρεβύθια

- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας Μακεδονικό Ταχίνι Πορτοκάλι
- 1/3 μιας κούπας λάδι
- ξύσμα πορτοκαλιού
- αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες :




  1. Μουσκεύουμε από το βράδυ τα ρεβίθια μας.
  2. Την άλλη μέρα, τα ρίχνουμε στη χύτρα με το κρεμμύδι, το πιπέρι, το λάδι και το ταχίνι.
  3. Τα σκεπάζουμε με νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 25’ (αν δεν έχετε χύτρα, τα βράζετε σε μια απλή κατσαρόλα για περίπου μιάμιση ώρα).
  4. Τα αλατίζουμε και τα σερβίρουμε με ξύσμα πορτοκαλιού. lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου