...ένα ωραίο κριθαράκι με λάχανο.
Υλικά:
- 1 φλυτζάνι κριθαράκι
- λάχανο...όσο περίσσεψε ή....
περίπου 3-4 φλυτζάνια
κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- λίγο σέλερυ
- μαϊντανό
- 1 φλυτζάνι ντομάτα χυμό
- ελαιόλαδο
- 1 ξύλο κανέλας
- αλάτι, πιπέρι
- τυρί τριμμένο (κεφαλοτύρι, πεκορίνο)
- λάχανο...όσο περίσσεψε ή....
περίπου 3-4 φλυτζάνια
κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- λίγο σέλερυ
- μαϊντανό
- 1 φλυτζάνι ντομάτα χυμό
- ελαιόλαδο
- 1 ξύλο κανέλας
- αλάτι, πιπέρι
- τυρί τριμμένο (κεφαλοτύρι, πεκορίνο)
Τρόπος παρασκευής:
- Σε αντικολλητική κατσαρόλα, σωτάρουμε όλα τα υλικά μας για
5 λεπτά εκτός από το κριθαράκι και την ντομάτα
- Προσθέτουμε το κριθαράκι και το νερό (ζεστό) ή ζωμό
και ανακατεύουμε να μην μας κολλήσει
- Μόλις χυλώσει και ψηθεί το φαγητό μας προσθέτουμε το τυρί και
μια κουταλιά βούτυρο και αφαιρούμε από τη φωτιά
*από : boroume.gr
5 λεπτά εκτός από το κριθαράκι και την ντομάτα
- Προσθέτουμε το κριθαράκι και το νερό (ζεστό) ή ζωμό
και ανακατεύουμε να μην μας κολλήσει
- Μόλις χυλώσει και ψηθεί το φαγητό μας προσθέτουμε το τυρί και
μια κουταλιά βούτυρο και αφαιρούμε από τη φωτιά
*από : boroume.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου