Υλικά
- 1 φλιτζάνι (= 250ml)
- 1 φ. αλεύρι
- 1 φ. νερό
- 4 αυγά
- 1 κ.γ. αλάτι
- 120 γρ. βούτυρο
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ταψί με διαστάσεις 23χ28 ζεσταίνετε το βούτυρο
στους 220 βαθμούς και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να βράζει.
- Όσο ζεσταίνετε το βούτυρο ανακατεύετε το αλεύρι,
το νερό και τα αυγά.
- Αδειάζετε το μείγμα πάνω από το βούτυρο και βάζετε
την φέτα τριμμένη σε ολόκληρη την επιφάνεια.
Ρίξτε λίγο πιπέρι και ψήστε την πίτα (220ο) για 35 λεπτά
ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει . mirodieskainostimies.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου