Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ζαγορίτικη αλευρόπιτα - τυρόπιτα χωρίς φύλλο



Υλικά

- 1 φλιτζάνι (= 250ml)
- 1 φ. αλεύρι
- 1 φ. νερό
- 4 αυγά 
- 1 κ.γ. αλάτι
- 200 γρ. φέτα....
- 120 γρ. βούτυρο
- πιπέρι
                                                            

Εκτέλεση

- Σε ταψί με διαστάσεις 23χ28 ζεσταίνετε το βούτυρο 
στους 220 βαθμούς και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να βράζει. 
- Όσο ζεσταίνετε το βούτυρο ανακατεύετε το αλεύρι, 
το νερό και τα αυγά. 
- Αδειάζετε το μείγμα πάνω από το βούτυρο και βάζετε 
την φέτα τριμμένη σε ολόκληρη την επιφάνεια. 
Ρίξτε λίγο πιπέρι και ψήστε την πίτα (220ο) για 35 λεπτά 
ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει . mirodieskainostimies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου