- 5 πορτοκάλια
- 1 φλιτζάνι.....
μαρμελάδα πορτοκάλι
- 1 1/2 φλιτζάνι νερό
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1 κ.γ πιπερόριζα σκόνη ή 2 κ.γ. φρέσκια πολτοποιημένη
- 1 κ.γ μοσχοκάρυδο
- 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι σταφίδες
- 1 κ.γ τσίλι (εάν το προτιμούμε λιγότερο καυτερό 1/2 κ.γ )
μαρμελάδα πορτοκάλι
- 1 1/2 φλιτζάνι νερό
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1 κ.γ πιπερόριζα σκόνη ή 2 κ.γ. φρέσκια πολτοποιημένη
- 1 κ.γ μοσχοκάρυδο
- 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι σταφίδες
- 1 κ.γ τσίλι (εάν το προτιμούμε λιγότερο καυτερό 1/2 κ.γ )
Τρόπος παρασκευής:
- Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια τα κόβουμε σε κομμάτια
και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε τακτικά να μην μας κολλήσουν και τα βράζουμε
για περίπου 45 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Τοποθετούμε την σάλτσα ζεστή σε αποστειρωμένα βάζα.
boroume.gr
- Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια τα κόβουμε σε κομμάτια
και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε τακτικά να μην μας κολλήσουν και τα βράζουμε
για περίπου 45 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Τοποθετούμε την σάλτσα ζεστή σε αποστειρωμένα βάζα.
boroume.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου