...γλυκόξινη μαρμελάδα ινδικής προέλευσης μπορεί να μην είναι
τόσο γνωστή στη χώρα μας, ωστόσο συνοδεύει....
με τον καλύτερο τρόπο
πολλά αλμυρά πιάτα, με πρώτο και καλύτερο το ψητό κρέας.
Μπορείτε να τη φτιάξετε σχεδόν με όλα τα φρούτα και τα λαχανικά,
αρκεί να έχετε στην κουζίνα σας ξίδι, ζάχαρη και άφθονα μπαχαρικά
.... αποτελεί αγαπημένη σάλτσα για τους Άγγλους, που έσπευσαν να
την εντάξουν στη γαστρονομική τους κουλτούρα.
Η υφή του είναι παχύρρευστη και παραπέμπει σε αυτή της μαρμελάδας.
Με τι ταιριάζει;
Με όλα τα ψητά κρέατα, με τηγανητά αυγά, ακόμη και με ζεστό ψωμί και τυρί
....κάποτε η παρασκευή του τσάτνεϊ εξυπηρετούσε ένα και μόνο σκοπό:
να συντηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα φρούτα και λαχανικά
λόγω έλλειψης ψυγείου....
πηγή : elle.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου