Σελίδες

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Αθήνα ➡ Η «σχεδία» στη Στοά Εμπόρων

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
...από τα μέσα Δεκεμβρίου οι μοναδικές, χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες από το χαρτί των απούλητων τευχών του ελληνικού περιοδικού δρόμου κοσμούν το νέο κατάστημα της «σχεδίας» στη Στοά Εμπόρων (Βουλής 8-10), στο πλαίσιο της δράσης «Κατάστημα στο Κέντρο».
Το κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα «σχεδία αρτ» έχει βρει στέγη στην ιστορική στοά, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στο όραμα ενός ξεχωριστού κοινωνικού και περιβαλλοντικού προγράμματος και να προμηθευτούν προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Πολύ σύντομα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στα εργαστήρια «σχεδία αρτ», φτιάχνοντας με τα ίδια τους τα χέρια από καρφίτσες μέχρι καλάθια μέχρι σκουλαρίκια, αξιοποιώντας το χαρτί από απούλητα τεύχη της «σχεδίας» (εργαστήρια θα πραγματοποίησουν και οι δέκα κοινωνικές επιχειρήσεις που έχουν κάνει «κατάληψη» στη Στοά Εμπόρων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα πληροφορηθείτε σύντομα από τις σελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της «σχεδίας»).
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος Î— εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Στο κατάστημά μας στη Στοά Εμπόρων εκτίθενται και διατίθενται προς πώληση χειροποίητα καλάθια, ρολόγια, σκουλαρίκια και δεκάδες άλλα αντικείμενα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη από τους ανθρώπους της «σχεδίας».

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Άνθρωποι της «σχεδίας» και του «σχεδία αρτ» είναι εκεί (ώρες λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων, Δευτέρα και Τετάρτη 09:00 έως 17:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00 έως 20:00 και Σάββατο 09:00 έως 15:00), για να υποδεχθούν τον κόσμο που θέλει να κάνει τις αγορές του, αλλά και να επικοινωνήσει, να περιπλανηθεί στο όραμα αυτού του ξεχωριστού κοινωνικού και περιβαλλοντικού προγράμματος, όπου συναντιούνται η αγάπη, η αλληλεγγύη, η κοινωνική επανένταξη και η δημιουργία.


Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Shedia
https://www.facebook.com/shedia.streetpaper/?__tn__=kCH-R&eid=ARDUkuMuOJl22MlDT_jQS2DCHHta2K_NcNmvCnZhuwOZExbCBFR1Jm3xVPMr-_oWXPS0jTNjtEMSYegP&hc_ref=ARSsN6g4lZ1ROfLJrm0wvQr-Hp6c_hl9exjUAI1vfFdfDzGGmAR2jR8lGjCEOUonHGQ&fref=nf
https://www.facebook.com/shedia.streetpaper/photos/pcb.1167754583380106/1167754353380129/?type=3&theater
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου