συστατικά :
- 250 γρ. τυρι κρεμα Φιλαδέλφεια η κατι παρόμοιο
- 200 γρ. κρεμα γαλακτος
- 500 γρ. μασκαρπόνε
- 1 Κουπακι κρεμ φρες αν δεν έχουμε δεν....
...βαζουμε *η βαζουμε στραγγιστο γιαούρτι
- 1 μορφατ η ερμολ (φυτικη σαντιγι σε μεταλλικο κουτι)
- 2 βανιλιες
- 1 φακελάκι μειγμα σταθεροποίηση για κρεμα σαντιγί
- 110 γρ. ζαχαρη
- 24 έτοιμες βάφλες απο το μάρκετ ή τις φτιάχνετε εσείς
- 400 γρ Κομπόστα φρούτα του δάσους η μαρμελαδα
οδηγίες :
- Σε μια φόρμα μακροστενη βαζουμε τις 12 βάφλες.
- Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντιγι με το μειγμα σταθεροποίηση
και τις βανιλιες.
Σε άλλο σκευος χτυπαμε το ερμολ η το μορφατ να αφρατεψει.
Ρίχνουμε και τα αλλα υλικά και συνεχίζουμε να χτυπαμε μεχρι να αφρατεψουν.
Προσθέτουμε και την χτυπημένη σαντιγι και ανακατεύουμε απαλά.
- Απλώνουμε την μισή κρεμα, βαζουμε επάνω τις αλλες 12 βάφλες
και την υπόλοιπη κρεμα, απλώνουμε ομοιόμορφα.
- Ζεσταίνουμε τη μαρμελαδα λιγο , πολυ ελαφρά και την απλώσουμε
επάνω στην κρεμα.
Βαζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου