Συστατικά
- παϊδάκια αρνίσια,
- φρέσκια ρίγανη ή αποξηραμένη,
- φρέσκο θυμάρι ή αποξηραμένο,
- αλατοπίπερο,
- 100 γρ. φέτα χοντροκομμένη με τα δάχτυλα,
- χυμός ενός λεμονιού,
- λάδι.
Οδηγίες
Βάζουμε σε ένα μπολ τη ρίγανη και το θυμάρι και τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη φέτα, τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και πιπέρι.
Βάζουμε ένα τηγάνι ψησίματος στη φωτιά να κάψει, αλατίζουμε τα παϊδάκια και ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, λαδώνουμε καλά κάθε παϊδάκι με λίγο λάδι και τα τοποθετούμε στο καυτό τηγάνι.
Ψήνουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν, να γίνουν τραγανά.
Αν δεν σας αρέσουν πολύ ψημένα τα αφαιρείτε από το τηγάνι νωρίτερα.
Σερβίρουμε στα πιάτα και περιχύνουμε με την σάλτσα φέτας και μυρωδικών.
https://mageirikesdiadromes.gr/recipes/pshto-arni-me-feta-kai-lemoni.html?fbclid=IwAR2uzM2AcG5F3Ai5d1LPA4emcxH4jy3_tvCJWu1mGaFKi4Q4s_P4wP_4SF0
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου