Σελίδες

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

....μόνο 2 υλικά...Μπισκότα Καρύδας.




400 γρ γάλα ζαχαρούχο
100- 150 γρ καρύδα

1. Ρίχνουμε περίπου 3/4 του κουτιού του συμπυκνωμένου γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ. 
2. Προθερμάνετε το φούρνο στο γκρίλ
3. Προσθέστε 100g της καρύδας στο μπολ και ανακατεύουμε καλά. 
4. Θέλουμε το μείγμα για να σχηματίσουν ένα σχετικά σκληρό μείγμα , ώστε όταν να μπορεί το μείγμα να πλαστεί με τα στα χέρια. 
5. Προσθέστε περισσότερη καρύδα ή ζαχαρούχο γάλα αναλόγως, μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή υφή. 
6. Πλάθουμε σε μπάλες ή πυραμίδες  και ψήστε για λίγα λεπτά παρακολουθώντας τα, καθώς μπορεί να καούν απο λεπτό σε λεπτό. Μην πάρετε τα μάτια σας από αυτά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου