Σελίδες

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Palmiers


1. περίπου 1/2 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη 
2. 1 πακέτο κατεψυγμένα φύλλα σφολιάτας - αποψυγμένα 

1. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 ° C, το ράφι στη μεσαία θέση. Ρίξτε μια  1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη πάνω από στην επιφάνεια που θα δουλέψετε το φύλλο. Ξεδιπλώστε 1 φύλλο της ζύμης και τοποθετήστε το πάνω στην επιφάνεια με τη ζάχαρη.

2. ΤΎΛΙΓΜΑ: Ξεκινώντας σε τη μικρή πλευρά του ορθογωνίου,τυλίγω τη ζύμη προς το κέντρο του φύλλου, σταματώντας στη μέση. Επαναλάβετε απο την αντίθετη πλευρά, έτσι ώστε οι κύλινδροι να συναντηθούν. Κόβετε τις άκρες με ένα μαχαίρι. 

3.Μετά κόβουμε σε φέτες 1/2 εκατοστού και τοποθετήστε σε μια επίπεδη λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, η απόσταση μεταξύ τους 1 εκατοστό . Πασπαλίζουμε με 1 κουταλιά της σούπας  ζάχαρη. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να  διογκωθούν για 20 έως 23 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου