* Συστατικά:
- Σπαράγγια
- Λάδι- Αυγά
- Αλάτι, πιπέρι
οδηγίες:
- Μαζευουμε τα αγρια σπαραγγια μας και τα ζεματαμε για 2 λεπτα σε βραστο νερακι.
- Σε τηγανακι βαζουμε λιγο ελαιολαδο και ριχνουμε τα σπαραγγια μας,
τα τηγανιζουμε για αλλα 2 λεπτα και ριχνουμε μετα τ αυγουλακια μας, αλατι και πιπερι.
- Αυτα τα γρηγορα και ευκολα για ενα πιατο ονειρεμενο χαρισμενο απ την μανα γη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου