Σελίδες
Αρχική
Ρένα
Δευτέρα 19 Μαΐου 2014
Mιλτσινίκι Μελενικιτσίου Σερρών... το μλιτσινίκι που έφτιαχναν κάθε Μάιο οι τσοπάνηδες στις Σέρρες με φρέσκο πρόβειο βούτυρο
* Χτυπάμε 10 αυγά με 1 ½ ποτήρι ζάχαρη να αφρατέψουν.
* Προσθέτουμε:
- 1 κουταλιά αλεύρι....
- 1 κουταλιά κορν φλάουρ
- 20 γρ. μπέικιν πάουντερ,
- 3 βανίλιες,
- 2 κουταλιές πρόβειο βούτυρο
- 1 λίτρο πρόβειο γάλα.
~~~~
Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε 20 λεπτά,
βγαίνει σαν τσιζκέικ.
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου