Σελίδες

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Mιλτσινίκι Μελενικιτσίου Σερρών... το μλιτσινίκι που έφτιαχναν κάθε Μάιο οι τσοπάνηδες στις Σέρρες με φρέσκο πρόβειο βούτυρο



* Χτυπάμε 10 αυγά με 1 ½ ποτήρι ζάχαρη να αφρατέψουν. 

* Προσθέτουμε:
 - 1 κουταλιά αλεύρι....
- 1 κουταλιά κορν φλάουρ 
- 20 γρ. μπέικιν πάουντερ, 
- 3 βανίλιες, 
- 2 κουταλιές πρόβειο βούτυρο 
- 1 λίτρο πρόβειο γάλα. 
~~~~
Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε 20 λεπτά,
βγαίνει σαν τσιζκέικ.
thecookbook.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου