*Bάζουμε από την προηγούμενη να μουλιάσουν
σε 100 ml σκωτσέζικο ουίσκι :....
- 200 γρ. μαύρες σταφίδες
- 150 γρ. κόντιτα
- 50 γρ. κεράσια γλασέ
- 60 γρ. πορτοκαλόφλουδες γλασέ(ψιλοκομμένες)
- 2 κουταλιές τζίντζερ γλασέ(ψιλοκομμένο).
~~~~~
*Την επόμενη χτυπάμε:
- 240 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 240 γρ. μαύρη ζάχαρη,
..προσθέτουμε :
- 4 αυγά
- ½ κουταλάκι μπαχαρικά(κανέλα, γαρύφαλο)
- 220 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
Στο τέλος ανακατεύουμε με τα φρούτα που έχουμε
σουρώσει από το ουίσκι.
Βάζουμε στο φούρνο και όταν κρυώσει απλώνουμε
μαρμελάδα βερίκοκο
που έχουμε ζεστάνει με λίγο νερό.
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου