Συστατικά :
- Ρόκα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
- Λίγο σπανάκι τρυφερό
- Τρυφερό σταμναγκάθι καλοπλυμένο και χωρίς τα κοτσάνια, μόνο το τρυφερό πράσινο μέρος
- Κατσικίσιο τυρί σε κομματάκια ή τυρί καμαμπερ
- 1/3 κούπας καρύδια
- Σπόρια ροδιού
- 2 κ.σ. λάδι
- 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 2 κ.σ. γρεναδίνη
- Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
- Καλοπλένουμε τα λαχανικά μας και τα στραγγίζουμε καλά.
- Τα βάζουμε σε μπολ μεγάλο.
- Σε βαζάκι βάζουμε τα υλικά της σάλτσας, κλείνουμε το καπάκι και χτυπάμε καλά τη σάλτσα.
- Ραντίζουμε με τη σάλτσα τα λαχανικά μας λίγο πριν τα σερβίρουμε και τα ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε σε σαλατιέρα και προσθέτουμε και το τυρί με τα καρύδια.
- Προσθέτουμε τέλος το ρόδι και σερβίρουμε
Λίγα μυστικά ακόμα :
Για* να είναι νόστιμες οι σαλάτες μας
θέλουν καλό ανακάτεμα με το ντρέσιγκ.
από : Μαγειρικές Διαδρομές !
* Ευχαριστούμε Ηλιάννα !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου