Σελίδες

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Σκορδοψωμάκια με τυρί


                                                                    recipe image


                                    
         Γέμιση :
  • 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα ή όσο θέλετε εσείς
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
  • Χοντροκομμένο πιπέρι
  • 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλ/νος
  • 3/4 κούπας λάδι  (αν θέλετε βάλτε βούτυρο)


         Οδηγίες :
  1. Ανοίγουμε τη ζύμη μας με τα χέρια ή τον πλάστη σε τετράγωνο φύλλο μήκους 60 εκ. περίπου .
  2. Ανακατεύουμε το λάδι με το σκόρδο να γίνουν μείγμα. Το απλώνουμε πάνω στο ανοιγμένο φύλλο, κρατάμε λίγο για το τέλος.
  3. Ρίχνουμε πιπέρι, παρμεζάνα, μαϊντανό και τυλίγουμε σε ρολό.
  4. Κόβουμε το ρολό σε  12 κομμάτια των 5 εκ. περίπου και τα τοποθετούμε στο ταψάκι  των μάφινς .
  5. Εκεί  με το ψαλίδι  κάνουμε άνοιγμα μικρό στην επιφάνεια και λαδώνουμε με το λάδι  που μας περίσσεψε και λίγη παρμεζάνα.
  6. Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά και μετά στους 200ο για 10 με 15 λεπτά να ροδοκοκκινίσουν.
                           
                                                 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ   ΗΛΙΑΝΝΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου