Γέμιση :
- 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα ή όσο θέλετε εσείς
- 3-4 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
- Χοντροκομμένο πιπέρι
- 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλ/νος
- 3/4 κούπας λάδι (αν θέλετε βάλτε βούτυρο)
Οδηγίες :
- Ανοίγουμε τη ζύμη μας με τα χέρια ή τον πλάστη σε τετράγωνο φύλλο μήκους 60 εκ. περίπου .
- Ανακατεύουμε το λάδι με το σκόρδο να γίνουν μείγμα. Το απλώνουμε πάνω στο ανοιγμένο φύλλο, κρατάμε λίγο για το τέλος.
- Ρίχνουμε πιπέρι, παρμεζάνα, μαϊντανό και τυλίγουμε σε ρολό.
- Κόβουμε το ρολό σε 12 κομμάτια των 5 εκ. περίπου και τα τοποθετούμε στο ταψάκι των μάφινς .
- Εκεί με το ψαλίδι κάνουμε άνοιγμα μικρό στην επιφάνεια και λαδώνουμε με το λάδι που μας περίσσεψε και λίγη παρμεζάνα.
- Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά και μετά στους 200ο για 10 με 15 λεπτά να ροδοκοκκινίσουν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΗΛΙΑΝΝΑ !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου