Σελίδες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Λικέρ καραμέλας


recipe image

  • 750 ml βότκα ή κονιάκ
  • 500 γρ καραμέλες γάλακτος από τις μαλακές
                                            
  1. Βάζουμε τις καραμέλες σε γυάλινο μπουκάλι και ρίχνουμε μέσα και το κονιάκ ή την βότκα.
  2. Αφήνουμε το λικέρ στο ψυγείο περίπου 3 εβδομάδες και κάπου κάπου το κουνάμε για να λιώσουν καλά οι καραμέλες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να βάλουμε και καραμέλες γάλακτος 
από αυτές που έχουν τη σοκολάτα απέξω 
και έτσι να έχουμε ένα άλλο λικέρ και φυσικά άλλη γεύση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου