υλικά
2 φλυτζάνια ζάχαρη
1,3/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 φλυτζανιού σκόνη κακάο
1,1/2 κουταλάκι γλυκού μπαίκιν πάουντερ
1,1/2 κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι αλάτι
2 αυγά
1 φλυτζάνι πλήρες γάλα
1/2 φλυτζανιού σπορέλαιο
2 βανιλέτες
1 φλυτζάνι ζεστό νερό
25-27 κάπκεικς
Βάλτε τις ειδικές χάρτινες θήκες στο σκεύος
για κάπκεικ.
Ανάψτε τον φούρνο στους 200C.
το μείγμα είναι νερουλό ..μην φοβάστε !!
Ετσι πρέπει να είναι..
Γεμίστε τις θήκες στα 2/3
όχι παραπάνω..
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θήκες
Σάνιτας μιας χρήσης.
Μην ξεχάσετε να βάλετε
*και σε αυτές άσπρες θήκες.
Βγάλτε τις άσπρες θήκες αν θέλετε..
Αφήστε την να κρυώσει..
Βουτήξτε το πάνω μέρος των κάπκεικς
στην σοκολάτα καί ρίξτε από πάνω
χρωματιστές πέρλες.
Η πασπαλίστε με ινδοκάρυδο και τρούφα!
Όπως και να τα διακοσμήσετε
θα καταβροχθιστούν πάραυτα!!
Σας το υπόσχομαι!!
Καλή σας όρεξη!!
πηγή : koykoycook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου