Υλικά
250 γραμμάρια μπισκότα τριμμένα
250 γραμμάρια μαργαρίνη...
χυμό απο δυο λεμόνια
300 γραμμάρια τυρί κρέμα
400 ζαχαρούχο γάλα
3-4 κουταλιές της σούπας σπιτική
μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση
-Ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με την μαργαρίνη και στρωνουμε
στο ταψι μας* χρησιμοποιούμε ενα με αποσπώμενο πάτο
-Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά.
-Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα και τον χυμό λεμονιού
για 5 περίπου λεπτά, ωστε να γίνει κρέμα.
-Οταν κρυώσει εντελώς το μπισκότο,
βάζουμε ομοιόμορφα την κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο καποιες ώρες να κρυώσει
πριν σερβίρουμε αλειφουμε απο πάνω την μαρμελάδα φράουλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου